Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

A KUPOLAMESTER Kft. 2012-ben alakult. Jómagam és társam 2000 óta a kupolák, sávfelülvilágítók, valamint a hő-és füstelvezető szerkezetek beépítése, forgalmazása és karbantartása területén tevékenykedem. Először kivitelezésben és karbantartásban dolgoztam alkalmazottként, ahol a Magyarországon és Európában forgalomban lévő szinte összes német, francia, holland hő-és füstelvezető kupola és sávfelülvilágító beszerelésében és karbantartásában szereztem tapasztalatot. A múltam segítségével, a termékek ismeretével és széleskörű beszerzési forrásaimmal célom, hogy az ügyfeleink igényeinek teljes mértékben eleget tudjunk tenni.

Elérhetőség

  • Ügyvezető: Strausz János
  • +3620/20-83-734
  • 6000 Kecskemét Tinódi utca 10.
  • kupolamester@gmail.com
  • www.kupolamester.hu

Szolgáltatásaink

Beszerzés

Beépítés

Karbantartás

Kapcsolat

Bármilyen kérdése van itt felteheti nekünk. A * megjelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Név *

Email cím *

Tárgy

Üzenet *

captcha

Világítás

Ciralight-Suntracker intelligens felülvilágítók  

Az intelligens felülvilágítók napkövető technológia és tükrök segítségével követik folyamatosan a Nap járását, a passzív felülvilágítóknál jelentősen több fényt hozva az épületekbe. Az aktív rendszer fényintenzitása még ablaktalan helyiségekben is lehetővé teszi a mesterséges világítás kikapcsolását akár napi 9,2 órára is.

A Ciralight egy- vagy háromtükrös dinamikus napkövető szerelvénnyel ellátott SunTracker felülvilágítói követik, befogják és behozzák a napfényt a helyiségekbe olyan magas intenzitással, hogy a villanyvilágítás hosszú időre kikapcsolhatóvá válik. A felülvilágítók kitűnő megoldást nyújthatnak lapos- és lejtős tetejű kereskedelmi, mezőgazdasági és irodaépületek, iskolák, gyárak, közintézmények, áruházak, istállók, uszodák stb. egészséges és vibrálásmentes fénnyel történő megvilágítására. A mesterséges világítás mellőzése évente több ezer kilowattóra megtakarítását eredményezi, a szerkezet megtérülési ideje maximum 3-4 év.

A SunTracker rendszer részei:

- GPS-vezérlő – napenergiával működő, automatikus programozású GPS-vezérlő követi a nap pozícióját, maximálisan kihasználva a természetes fényt, így fényereje a hagyományos felülvilágítók fényerejének akár háromszorosát is elérheti

- fényszórás és hőkorlát – a prizma alakú lencse egyenletesen szórt fényt ad, a kétpaneles hőkorlát pedig megakadályozza a hőképződést (hőkibocsátása kevesebb, mint a hagyományos fénycsőszerelvényekének a fele)

- tükörszerelvény – a tükrök folyamatosan követik a nap járását (még a téli alacsony napállás idején is), ezzel bőséges fényforrást biztosítva, vibrálás vagy az elektromos készülékekre jellemző zümmögés nélkül

- polikarbonát kupola – a szerkezetet áttetsző, melegen alakított, nagy ütésállóságú polikarbonát kupola védi a mechanikai sérülésektől, valamint az UV-sugárzástól.

A felülvilágítók főbb jellemzői:

- U-érték: 0,28 W/m2K

- alumíniumkeretre szerelt polikarbonát kupola

- páramentes és tűzálló szerkezet

- ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak (+93 és -29 °C közötti hőmérsékletre, 169 km/h szélsebességre és 10 cm/h csapadékra bevizsgálva)

- karbantartást nem igényel

- minimum 30 éves élettartam, 10 év garancia. Cégünk kivitelező partnere a Ciralight-Suntracker intelligens felülvilágító rendszerek kizárólagos közép-európai forgalmazójának. Beépítéssel kapcsolatos további információval szívesen állunk az Önök rendelkezésére.

TOP